SMÅ TING KAN GLEDET ET MENNESKE SÅ MYE

Happy fredag! Her har det vært full fart fra tidlig i dag, og nå er jeg klar for å nyte noen timer for meg selv – der jeg har fått på plass de nydelige hvite rosene i vasen sin. Det er godt å starte helgen med friske blomster, der jeg også har fått handlet inn det nyeste nummeret av vakre hjem og interiør, og om bare to dager kommer det et nytt nummer ut i butikkene igjen! Det er litt rart å tenke på at sånne små ting kan glede et menneske så mye.

Det begynner heldigvis og bli litt mildere ute og når solen er på vei – så ser det ut til at blir nok noen flotte vinterdager for denne helgen, det er slike dager vi setter stor pris på, der jeg håper at vi får mange slike dager frem til slutten av april – før våren melder sin ankomst.

Nyt fredagen og fortsatt god helg!

Advertisements

Leave a Reply