ET VALG JEG IKKE ANGRER PÅ AT VI TOK

I dag stod jeg opp når klokken var 06.00 og det er noe jeg sjeldent pleier å gjøre i helgene. Noe som betyr at jeg var allerede klar for å starte dagen. Nå har vi planer om å kose oss med en lang og god frokost før listen over gjøremål skal gjøres utover dagen. Det skal ryddes, vaskes, vaske klær og legge sammen klær – og rom for rom skal taes – så her er det vel bare å komme i gang før timene flyger sin vei, det hjelper ikke uansett hvor mye man vasker, for jeg føler jeg ikke gjør noe annet før hybel kaninene sniker seg sakte men sikkert frem igjen. Flere som kjenner seg igjen?

Grått kjøkken er vakkert altså, et valg jeg ikke angrer på at vi tok. Spesielt når det er et grått kjøkken fra ikea. Fortsatt fin søndag til dere alle, vi ses igjen senere. ♥

Advertisements

Leave a Reply