JEG ER SYKELIG BESATT

God tirsdag alle sammen, håper dere har hatt en fin start på dagen så langt? Jeg elsker å starte ukene eller helgene med nye friske blomster og lukten av nyvasket hus, det må være noe av det beste som finnes, er dere ikke enig? Jeg trives absolutt best i nyvasket og ryddige omgivelser, så hver dag prøver jeg så godt jeg kan å holde huset i bra stand til enhver tid, det er en rutine som jeg må igjennom hver dag. Den tiden jeg burde brukt til å slappe av, rydder og vasker jeg. Vet dere hva det verste er? Jeg koser meg med det, jeg elsker å se hvor ryddig og pent jeg kan ha det i hjemmet vårt, for jeg er sykelig besatt. Det er jo ikke alltid like enkelt når man har barn i hus og det kan noen ganger bli en utfordring, hvis alle er flinke til og rydde opp etter seg, så går det som regel veldig bra. For meg er det viktig å lage rutiner sammen med barna, der de blir opplært til at når vi er ferdig med en lek, så må vi alltid rydde opp etter oss.

Det trenger ikke alltid å være blomster som tar seg bra ut på kjøkkenbenken, avskårne blomster er med på å skape hverdags lykke i hjemmet som skaper den siste finishen på kjøkkenet. Avskårne blomster i vasen uttrykker en stemning som oser av hverdags luksus, det er noe vi alle fortjener. Det blir liksom det lille ekstra og det liker vi jo, ikke sant?

Fortsatt god tirsdag, takk for at du titter innom ♥

Advertisements

Leave a Reply