NY SPISESTUE PLANLEGGES

God morgen!

Lysten etter fornyelse av nye spisestue blir bare større og større og nå er jeg i gang med og planlegge den nye spisestuen vi skal få. Allerede i neste uke kommer det nye spisebordet og denne gangen falt jeg på valget med et bord som kan trekkes ut ved større anledninger hvor det trengs. Jeg har også valgt meg ut gode stoler som man kan sitte lenge i, noe som er veldig viktig. Stolene som jeg har valgt meg ut finnes bare i butikken hos Slettvoll, med ligner veldig på de jeg har lagt ved bilde av – uansett må jeg nesten ta turen dit for og se litt nærmere på de før jeg tar et valg- siden jeg ikke finner de i katalogen. Taklampen som vi har i dag er jeg veldig fornøyd med, men føler at den må byttes ut siden det blir et nytt bord også. Jeg har en evig kjærlighet til den som jeg har avbildet. Denne gangen går jeg for en ny stil som er litt strammere, noe som jeg absolutt digger. Jeg har gått ut fra min egen komfort sone og bare kjører min egen vei. Jeg har i tankene om en skjenk ved siden av spisestuen, noe som kunne blitt veldig tøft – nå gjenstår det bare å se om dette blir i tankene eller om det faktisk kan realiserer innen enn kort tid. Ny spisestue blir det uansett og denne gangen gleder jeg meg mer enn noen gang!

Advertisements

Leave a Reply