LANGFREDAG OG HYTTEKOS

Hei til deg og god langfredag. Vi har hatt det så fint med påskeferie de siste dagene, jeg føler virkelig vi får slappet helt av og sovet ut – vi blir jo helt bortskjemt der vi ligger til klokken er halv 9 – 9 tiden, deretter så koser vi oss med frokost og starter dagen videre på hytten, der vi går på ski, aker med akebrett og koser oss med litt snacks til påskesolen og griller pølser til den store gullmedaljen. Det er så deilig å tenke på at det tar ca 30 minutter å kjøre dit, der vi kan utnytte muligheten til og ta noen dagsturer eller perfekt for søndagsturer eller bare på en helt vanlig hverdag.

Jeg håper dere nyter deilige påskedager på fjellet, hytten eller bare hjemme, sender dere en stor påskeklem fra oss alle her på møre, nyt de siste påskedagene med familien, det skal vi før hverdagen plutselig slår til igjen. 💛☀

Reklamer

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s