SKITUR, GRILLING OG PÅSKEFRI

God påskemorgen! De fleste av dere er vel godt i gang med påskeegget allerede, til neste år skal jeg være tidligere ute og lage noe selv til jentene – i år ble det enkle ofte det beste, så du kan si at det var ganske vellykket. Vi er heldig som kom opp til hytten med strålende sol, blå himmel og snøen ligger som et vakkert teppe over landskapet – det er bare helt nydelig! Ungene har stått på ski og lekt seg masse sammen, akkurat slik det skal være. Amalie har blitt så glad i å gå på ski, noe som hun har blitt veldig veldig flink til! For noen uker siden fikk hun to store medaljer etter at hun kom på 3.plass i langrennet, noe som jeg er utrolig stolt over! Ski er absolutt en favoritt sport hos henne! Påsken er en høytid som er til for å nytes med familien, koble totalt av og bare kose seg sammen.

Jeg kjenner virkelig at jeg blir helt utslitt av å være så mange timer ute i frisk luft, er jo trøtt før klokken nærmer seg ti. Det er vel kanskje ikke så rart når man er ute i flere timer hver dag, noe som gjør godt for både barna og oss voksne – og ikke minst for kondisen, den har kommet seg fort.. haha!

Ønsker dere en fin lørdag og god påske til alle fine lesere 💛☀

Reklamer

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s