SESONGENS NYHETER

 

Inneholder annonselenker

Nå har Sportamore fylt opp med sesongens nyheter som du finner HER og startet påskesalget opp til 50%. Nå er tiden inne for og fylle på treningsgarderoben med fresht tøy til en billigere sum. Denne sesongen er det merket Kari traa som gjelder. Selv om farger fortsatt er hot – så er det gjerne i en herlig mønstermiks i fargen blå.

Tights / Tights / Sko / Genser / Jakke / Parkas / Pannebånd

Blått i alle nyanser har nesten tatt helt over og dette er en farge du gjerne kan daffe rundt i med treningstøy og joggetøy der du fortsatt kan se fresh ut. De selger så mye fint og de har i tilegg salg på de deilige tightsene og gensere fra Kari traa. Dette kommer til og bli mitt nye favoritt plagg når jeg skal ut på tur, kanskje motivasjonen blir bedre også med nytt treningstøy? Jeg håper det 😊

Ha en kjempefin dag, dere ❤

 

Advertisements

Leave a Reply