JEG PAKKET KOFFERTENE TIL MEG OG JENTENE, DER VI FLYTTET UT

På fredagen pakket jeg koffertene til meg og jentene der vi flyttet ut for helgen og reiste hjem til Sunndalsøra for å tilbringe helgen hos mamma. Det har vært så godt med noen dager borte med total avslapping. Er det et sted det virkelig er mulig å slappe av så er det hos mamma, det blir liksom som en liten ferie.

Denne helgen har vært så bra! Der jeg bestemte meg for å forsøke å koble skikkelig ut disse dagene med masse familie hygge. Jeg kan jo ikke si noe annet enn at det har fungert veldig bra. Dagen starter alltid tidlig når du har småbarn og dagen i dag var intet unntak, men jeg liker det jo akkurat sånn! Det var så deilig å komme hjem fra snødekt landskap fra der vi bor til bar bakke her hjemme, akkurat som jeg håpet på! Rart hvor stor forskjell det skal være, og i dag reiser vi hjem til vinteren igjen. Nei, nå er det mye å se frem til altså – som jeg gleder meg! Våren er bare så fin, absolutt en favoritt årstid – uten tvil, sånn rett etter sommeren.

Ha en fin søndag, dere ♥

Advertisements

Leave a Reply