LUXURYDESIGN

Reklame

Nå har jeg fått hjem den nye vakre lampen min, denne har stått på ønskelisten min lenge og siden jeg snart har bursdag – så kjøpte jeg denne til meg selv! Den er fra Luxurydesign og den finnes HER – og er allerede utsolgt. Gentiana er hun som eier butikken og i tillegg driver hun også nettbutikken Luxurydesign – kunde servicen er usedvanlig god. Hun er veldig opptatt av kundene sine – noe som jeg synes er veldig viktig når man skal handle hos en butikk. Jeg er den som legger fort merke til hvem som har en stor lidenskap for jobben sin og hvordan kjemien er hos kundene, og hvem som ikke har det. Dette er en dame som virkelig gjør en god jobb og som virkelig elsker det hun driver med. Jeg synes det er veldig koselig å handle hos noen og bli en god kunde med de som har den samme interessen som seg selv, og som går for den tidløse og klassiske stilen innen interiør.

Advertisements

Leave a Reply