EN STOLT BRØDBAKER

God morgen til deg! Nå har vi nettopp hatt i oss en god frokost alle sammen, med hjemmet laget brød som stod høyt på ønskelisten. Gjett om det noen som ble fornøyd med dagens frokost! Jeg lovet meg selv før nyttår, at var det en ting jeg skulle bli flinkere til, så var det og bruke mere tid på kjøkkenet – og nå har jeg blitt en stolt brødbaker, haha! Blir så fornøyd når jeg gjennomfører det jeg har på planen

Nå er Amalie levert til skolen og resten av dagen står det fridag hjemme sammen med lille mor på planen min, der vi har hatt en rolig og avslappende morgen så langt.

Reklamer

En kommentar om “EN STOLT BRØDBAKER

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s