JEG HATER Å SPØRRE OM HJELP

God morgen i det fine været, altså – som vi hadde på lørdagen. Det kunne ikke bli bedre enn dette og nå krysser vi fingrene for at vi får noen fine sommer dager ute, for det er noe vi lengter etter nå. Det å våkne opp til strålende sol gjør noe med energien min, og tredobler den med en gang. Her blir man i tipp topp form når det flotte været kommer og det liker vi. Hadde en så fin dag på lørdagen, for da kom mamma og besøkte oss og ble her til i går kveld og det kjennes så tomt uten henne. Det er alltid sånn etter besøk, kjenner at jeg savner den tiden da vi bodde nærmere hverandre og håper det kan skje en gang i fremtiden, igjen. Kjenner at jeg savner den daglige nærheten og de mer spontane besøkene som vi pleide – da vi bodde på samme sted. Det er så koselig med besøk. Jeg synes det er godt å få litt hjelp når jeg føler jeg trenger det, der jeg er en mester på å utnytte alle situasjoner. Jeg hater å spørre om hjelp, men den hjelpen du får er alltid god å ha har jeg innsett nå.

Reklamer

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s