MINE FAVORITTER

Inneholder annonselenker

Våren er endelig over oss og det bugner av fantastiske deksler HER hos iDeal Of Sweden. Denne sesongen handler det om stilige mobil deksler som er designet og inspirert av de seneste motetrendene. Kle opp telefonen din i årets hotteste farger, design og vakre blomstermønster. Jeg er en av de som selv like å handle på nett, jeg kan sitte i timesvis og drømme meg bort en kveld jeg har litt tid til overs. Noen av mine favoritt deksler for sesongen er helt klart de dekslene som er i blomstermønster, her er et utvalg som jeg gjerne skulle oppdatert telefonen min med!

 

Phone Case / Powerbank

Sommeren trenger fargene og de blide duftene fra blomstene – og det blomster overalt denne sesongen. Mobil dekselet er alt du trenger for å holde stilen akkurart nå. Som alltid med tidløse blomster, kan de holde seg stilige også når det kommer til nye årstider. Den er lett og feminin, og vil være perfekt med et par hvite jeans eller din drømmekjole når du spaserer gjennom engen en midtsommernatt.

Baby blue orchid / Floral romance / Sailor blue

Nå får du 20% på alt i hele nettbutikken, bruk koden celebrate – gjelder kun i dag.

– håper du fant noe du likte –

Advertisements

Leave a Reply