DET ER LOV OG DRØMME

Og det gjør jeg mye! Etter at jeg byttet til en strammere stil, så elsker jeg å hente inspirasjon ofte og det er mye av de samme bildene som går igjen. Bildene under her er alle sammen fra Slettvoll og det er alt jeg liker med disse. Det er rene og stramme linjer og veldig lekkert og helt etter min smak! Jeg kunne igrunn egentlig tenkt meg å hatt en slik uteplass som på disse bildene.

Sand og skjell har jeg alltid vært svak for i lyktene mine, og nå står noen av disse lyktene høyt på ønskelisten. Det er enkelt, lekkert og dekorativt og veldig vakkert å pynte med. Når man velger å bruke flere ting (som feks. slik det har blitt gjort med lyktene under her) kan det være en idè og samle det på en plass. Da klarer man likevel å skape det rene uttrykket uten at det føles og ser rotete ut.

I mine øyner er dette bare vakkert.

Advertisements

Leave a Reply