SUMMERWARDROBE MUST HAVE

Hei på deg! I dag har jeg lyst til og vise dere et godt innkjøp man må ha til sommergarderoben. Jeg synes disse skoene er både søte og helt rå, og så er de bare så gode på foten. jeg kom over disse i fjor da jeg var inne en tur på euro sko, jeg måtte ha meg et par nye sommersko og da falt jeg helt for disse. Men det stopper ikke der, jeg har funnet meg en hatt også som passer perfekt sammen med disse for litt kjøligere sommerdager som vi er så vant med her til lands.

Disse er kjempesøte til både kjoler, shorts og jeans, og så er det jo et perfekt antrekk til sommeren og utover kveldene. Jeg kommer til og bruke dette sammen med både løse og trange jeans og t-skjorter eller shorts. Gleder meg allerede til og ta i bruk dette nå som vi går mot sommeren, absolutt en sommer favoritt man må ha.

Advertisements

One thought on “SUMMERWARDROBE MUST HAVE

Leave a Reply