IT`S MY BIRTHDAY


Hei søndag! I dag fyller jeg 30 år og har tatt farvel med 20 årene. Jeg må bare få si tusen takk for alle bursdagshilsener jeg har fått fra dere på både snapchat, facebook og instagram. TUSEN, TUSEN TAKK! Dere alle er helt fantastiske og dere skal vite at jeg setter stor pris på at dere skriver en hilsen til meg – det varmer mitt hjerte. ♥

Jeg er utrolig takknemlig som får oppleve det og fylle 30 år, og at jeg får ønske 30-årene velkommen! Det føles så rart, for jeg føler meg jo ikke så gammel enda, lille meg har blitt så gammel liksom, og nå er den store dagen her! Jeg er på et sted i livet nå som føles veldig riktig for meg, og jeg er takknemlig som får oppleve hver eneste dag – sammen med mine to flotte jenter, et nydelig hjem og en fantastisk snill og god samboeren som jeg har fått delt livet med i fem år allerede. Den fineste mannen i mitt liv, håper han vet hvor stor pris jeg setter på han og alt han gjør for meg og barna. Jeg fikk den gaven som jeg ønsket meg, en hotell weekend sammen med min kjære, bare oss to alene – og så reiser vi hjem og tar resten av feiringen hjemme sammen med barna våre og familien – det er mer enn jeg kunne forestilt meg på 30 års dagen!

Og så må jeg bare få si tusen takk til dere alle som er innom bloggen min, takk for at dere tar turen innom her hver dag og gjør bloggen min til et så fint sted. Jeg er så takknemlig, og jeg er så glad i dere alle sammen, både u-venner og venner! Ha en fortsatt fin dag, dere ♥

Advertisements

Leave a Reply