ANTREKK TIL 17.MAI

 

Inneholder annonselenker

Dersom jeg ikke hadde hatt bunaden min, ville jeg gått for en klassisk stil på nasjonaldagen vår. Har dere sett noe finere enn disse kjolene? Inne på siden HER finner dere mange fine antrekk til de festlige anledningene fremover til gode priser. De fleste av oss skal gjerne gå i tog ganske tidlig, eller kanskje bare se på, og spise masse is? Da passer det og finne det antrekket som du har sett for deg, som skal passe utover hele dagen. Tenk klassisk, rolige farger og stilrent, noe som kan fungere til fest både til dag og kveld, slik at du slipper å skifte. Her kommer mine forslag til antrekk til 17.Mai ❤

 

Marineblå kjole / Skjortekjole / Blomster kjole / Marineblå kjole / Blomster kjole

 

Marinerød kjole / Hvit kjole / Rød kjole / Blomster kjole / Ermeløs kjole

 

Håper du fant noe du likte!

Advertisements

Leave a Reply