ET PRODUKT DU BARE MÅ HA PÅ 17. MAI

Vi er nok mange som har erfart gjennom livet at det finnes ikke noe som er vondere når man får oppleve det og få gnagsår – der man må fullføre en vanlig hverdag i såre føtter. Spesielt ikke om du i tillegg er klam, varm og huden skaper friksjon mot såret – au! Typisk min uflaks så måtte dette skje meg nå rett før 17. mai, der jeg har fått ett til to gnagsår på hver fot, og jeg har alltid greid meg uten plaster helt til jeg fikk testet ut compeed sine gnagsår plaster. Dette reddet virkelig dagen min og jeg ble veldig overrasket på hvor bra det funker.

Nå som 17. mai er like rundt hjørnet, så er det bunadskoene alle pleier og ta på seg som brukes en gang i året. Kanskje er det også noen som går til innkjøpt av nye, som trenger en størrelse større eller kanskje vil ha nye sko for anledningen. Jeg pleier alltid og ta frem mine bunadsko fra den gangen da jeg var 15 år og fikk mine første – og de sitter like godt på foten nå som den første gangen.

Compeed er fantastisk. Et godt tips er at man kan gå med bunadsskoene noen dager i forveien. Man kan også legge noen plaster i bunadvesken, for det er ikke noe gøy med gnagsår som legger en demper for feiringen – hvis det skulle skje. Har man Compeed i vesken, er sannsynligheten stor for en vellykket feiring.

Compeed produktene lindrer, beskytter og demper hverdagens påkjenninger på føttene. Fungerer som et ekstra lag på huden, er vanntett og faller ikke av slik som vanlig plaster gjør, disse sitter godt på. Plastret er også gjennomsiktig og som nesten går i ett med huden din.

Compeed er et produkt du bare MÅ ha!

Et godt tips fra meg: husk Compeed i vesken på 17. mai.

Reklamer

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s