ÅRETS FØRSTE SOMMERDAG

Inneholder annonelenker

Takk og lov for bare legger og skuldre uten å fryse, må denne sommervarmen holde seg evig! I dag er det melt opp til 29 varmegrader, der vi får en forsmak av syden. Jeg har de siste årene lært meg å sette pris på de vakre årstidene som vi har, nå som sommeren er her så kan jeg ikke se helt for meg hva jeg liker så godt med kulde og snø. Vi er heldige som får oppleve de fire årstidene like mye og mener at hver og en av dem har sin egen sjarm.

Jeg liker veldig godt den gule kjolen fra Nelly. Behagelig å bruke på varme sommerdager som passer perfekt å ha over bikini nå på sommeren, liker så godt kombinasjonen mellom fargen og stripene. Synes det kan være tøft å style den med caps, mobil deksel og veske som passer perfekt til dette antrekket.

Du finner også mange andre sommerkjoler og nyheter HER i mange forskjellige farger og fasonger. Jeg er sikker på at du finner noe du liker til sommeren.

 

 

Kjole / Caps / Iphone deksel / Armbånd / solbriller / Veske / Sko / Iphone deksel

Advertisements

Leave a Reply