NÅ VAR DET VIRKRLIG PÅ TIDE

Inneholder annonselenker

Endelig føler jeg meg så mye bedre – sånn på ordentlig. Dette har vært en utrolig kjip start på en ny uke, men jeg skal ikke klage nå som jeg vet at jeg blir hundre prosent i løpet av helgen – der jeg kan starte neste uke frisk og rask. Det kribler i kroppen allerede, der jeg ser frem til at energien min slår ut for fult – for når man er syk, så blir det mye mere jobb å ta igjen, som for eksempel klesvask! Jeg skal absolutt ikke for haste meg, bare ta resten av dagene med ro og i det tempoet kroppen min ønsker. I dag skal jeg ha litt alenetid sammen med jentene og den nye favoritten til Ane er så klart Vaiana – spørs om det er det som blir temaet på 4 års dagen i år! Og filmen, den er så utrolig koselig å se at den må ses om og om igjen.

Sokker fra Calvin Klein Jeans. Ribbestrikket variant – HER / HER / HER en av mine nye favoritter. Nå får du de til 30% i tre forskjellige farger. Jeg kjøpte meg 3 par av hver farge, et godt kjøp.

Super kul og behagelig T-skjorte HER fra Calvin klein.

Favoritt Genser HER fra Calvin klein får du nå opp til 50% rabatt.

God torsdag, dere ♥ Håper dere er friske!

 

Advertisements

One thought on “NÅ VAR DET VIRKRLIG PÅ TIDE

Leave a Reply