PERFEKT TIL LANGE SOMMERDAGER

Inneholder annonselenker

Heisann! Endelig har vi kommet til en ny uke, og denne har jeg gledet meg til. Jeg er klar for en ny uke, og alt som hører med. Om sommeren så føler jeg ikke at mandager er helt det samme, jeg tror det har noe med de vanlige rutinene som vi har uten ferie, for nå er det lange og late sommerdager som står på listen. Det spiller liksom ingen rolle om det er mandag eller tirsdag, selv om man kanskje har fri i helgene og nå også i uke dagene (til de som har ferie) Nå som vi har så fint vær, så er det godt å bare bruke dagene ute og ofre en god del for å nyte sommeren i noen timer. Det er nok det som kalles sommerferie.

Jeg tenkte å vise dere et av mine favoritt plagg som er fint å ha i garderoben, gjør deg fantastisk i hvitt fra topp til nå.

 

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

 

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

SE FLERE FAVORITTER I HVITT HER og shop NÅ!

Ha en kjempefin tirsdag, dere! Vi er midt i juli og solen skinner om dagene! Noe som er helt innafor! 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply