VI TRENGER EN PAUSE FRA FORHOLDET

Hei Fredag. En litt uvanlig start på helgen for denne familien, for denne fredagen våknet vi ikke opp hjem hos oss selv, men hos Mamma. Jeg tok med meg barna hit i går, sånn at vi får noen dager for oss selv. Jeg kjenner nå at vi trenger en pause fra hverandre, sånn at Thomas får jobbet i fred med hagestuen videre uten at vi skal være i veien. Det er jo også godt å kjenne på den følelsen at man savner hverandre litt og at den tiden vi har fra hverandre i hverdagen gjør bare godt noen ganger.

Når vi pleier og være hos mamma så bor hun i ei bygd som kalles for Sunndal, vill og vakker – nemlig Sunndalsøra! Her er man virkelig godt vant med vind, og da mener jeg kraftig. Jeg husker da jeg bodde her selv – det var nesten så ille at man var redd for å blåse bort bare vi skulle gå ut døren, haha! Nå er det heldigvis vindstille og vi slipper å risikere at vi skal blåse bort og vi kan bruke dagen på å besøke bestemor og oldemor. Vi ses ikke så ofte lenger som det vi gjorde før da jeg bodde her, og det gleder både meg og jentene å få se oldemor igjen! Så ja, denne dagen er fullbooket med masse morro! Det er så fint og treffe familien igjen, det er altfor lenge mellom hver gang! En deilig fredag! ❤

Advertisements

Leave a Reply