FORELSKET I TO JENTER

Helt siden Amalie kom til verden har jeg kjent på en forelskelse jeg ikke har opplevd før. Den samme følelsen hadde jeg fra sekundet Ane kom til verden også. Det er en liten versjon av en selv, noe som man har skapt. Man får en liv i hendene og plutselig er man ansvarlig for det. Man elsker det og tar vare på det. Den opplevelsen man får når man blir mamma, ikke bare en gang men to – er verden beste følelse, og så klart noe av det største i livet man kan få oppleve. Å ha barn er en gave i seg selv. Det er som å være evigvarende forelsket. Når de har lagt seg så savner jeg dem, når jeg ser på de når de sover – så lurer jeg ofte på hva de drømmer om. Når barna dine våkner opp med et stort smil og ser på deg med sine små søte øyner, så sitter du der og kjenner på den gode følelsen av hvor mye du elsker barna dine. Jeg kjenner det godt når de er borte fra meg, og det å se hvor glade de blir når de ser meg igjen kan virkelig ikke beskrives.

Advertisements

Leave a Reply