SKOTRENDENE VI ELSKER DENNE HØSTEN

 

Inneholder annonselenker

Jeg er en skojente og kanskje sitter du med den samme følelsen når du leser dette? Jeg er hvertfall den som aldri får nok av fottøy og spesielt nå når høsten kommer og åpne sko snart må pakkes bort. Nå er det masse nytt og spennende å finne, og kanskje er det også mye fristende å få tak i også. Skotøy kan være både fornuftig og ufornuftig for foten denne høsten, men det betyr ikke at prislappen må være det samme. Du kan finne mange flotte sko i mange forskjellige prisklasser, og her får du noen favoritter for høsten!

HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER

Som sett på catwalken – her er skotrendene vi elsker denne høsten! Oppdag alt fra western-inspirerte boots, nyanser av svart, derby brogues og mye mer!

 

Advertisements

Leave a Reply