NY KOLLEKSJON + RABATTKODE

Inneholder annonselenker

Nå kan vi endelig presentere A/W 18 kolleksjonen for høstens sju nye deksler som lever og ånder for mote. Denne ettertraktede samlingen leder veien i det som kommer fra iDeal Of Sweden – en dristig, vakker estetikk som har “hverdagsvikt” skrevet over det. Nå kan du omfavne din “daglige ekstravaganse” og velge dine favoritter HER hos Ideal of sweden.

 

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

Nå får du også en kortholder som er en av de mest fleksible lagringsalternativene som er tilgjengelige. Den har plass til de viktigste kortene, kontanter og passer i lommen, samt i alle typer posemodeller. Kortholderen har et tidløst design med en klassisk fargepalett for å sikre at den varer i mange sesonger fremover, og som matcher perfekt til dekslene.

HER / HER / HER / HER

 

Dette gyllenbrune og bronsefargede dekselet er inspirert av en lys høstsol, brune blader, og en forlokkende brungul jungel. De varme fargetonene skaper et rolig design, noe som gir dekselet et elegant og grasiøst utseende og følelse.

Nå får du også 20% på den nye kolleksjonen ved å bruke koden: NEWSEASON

Advertisements

Leave a Reply