NOEN GANGER FÅR JEG DÅRLIG SAMVITTGHET

Da var det plutselig helg igjen og i dag våknet vi opp til det ruskeværet ute. Jeg føler bare at dagene og time flyr avsted, og noen ganger skulle jeg ønske at vi kunne bare stoppe tiden bittelitt. I dag blir det kun inne kos som gjelder. Noen ganger er der godt det også! Håper været roer seg litt utpå dagen, sånn at vi får tatt oss en liten tur på butikken senere. Denne helgen er det kun jeg og Ane som har litt alene tid sammen, og det gleder jeg meg masse til, selv om savnet etter storesøster er veldig, veldig stort. Det merker jeg på Ane også, de timene når Amalie er borte så savner hun henne veldig, og spør alltid etter henne. Noen ganger får jeg dårlig samvittighet, og det merkes godt når vi går fra å være fire personer til kun oss to. Nå er det litt kvalitets tid med lille Ane mor som står på listen for resten av dagen og det skal helt klart nytes. Vi gleder oss masse til Amalie kommer hjem, for da er gleden stor for alle sammen når hele gjengen er samlet igjen.

Advertisements

Leave a Reply