NOEN GANGER KAN DET VÆRE SLITSOMT OG TØFT TIL TIDER

Både i går og i dag har vi hatt en fantastisk start på dagen, akkurart slik starten på helgene skal være. Ane pleier og vekke meg med og rope “mamma” og så får hun kose seg litt med ipaden sin før vi står opp, hun er ikke den som liker å stå opp tidlig når det er helg, og da er også en fin start på morgenen der vi kan slappe av og ikke stresse for mye. Ellers pleier vi og starte dagen under pleddet i sofaen med Emil på tv`en. Da sitter hun inn i skjermen der spenningen er for fullt. Amalie er helt besatt av Pippi på rømmen, så her går det enten i Emil eller Pippi om helgene, haha! Det pleier som ofte og bli full krangling om hvem som skal se på hva, og da må jeg noen ganger komme med små bestikkelser for å gjøre begge to glad, der den ene får viljen sin mens den andre må gi seg og vente litt – for og slippe den store kampen! Når jeg står opp i det så kjenner jeg at det noen ganger kan det være veldig slitsomt og tøft til tider, med den store søskenkjærligheten blant disse to, når jeg er alene med de. Sånn er de nok hos de fleste som har barn hjemme, og man gjør sitt beste for at begge barna skal få “viljen” sin på best mulig måte.

I går var det bare og ha på oss regnklær og ta en tur innom butikken før vi tok veien videre til barnehagen der Ane fikk leke seg litt, litt frisk luft gjør alltid godt – så får se hva vi finner på i løpet av dagen! Det er så utrolig viktig å kunne kose seg med hverandre og ikke minst nyte tiden i lag. Små ting som aldri før hadde noen betydning er nå ting som gjør meg både stolt og glad. Bare det og få ta med barna ut i naturen og skape nye minner, og når man tenker tilbake så skulle man ikke tro det var så givende og gledelig for noen år siden. Jeg er så lykkelig over å få være mammaen til mine to små og jeg kunne aldri noen sinne byttet det vekk.

Nå skal vi gjøre oss klare for litt kos på kjøkkenet. Jeg har nemlig varmet opp noen rundstykker til oss, en fin start på en nydelig søndag!

Advertisements

Leave a Reply