HAN HAR TATT ET VALG OM Å FORLATE OSS

Heisann.

Nå har det vært noen dager siden sist, og stillheten har hatt sin grunn. Det har vært fullt opp her hjemme og nå kjenner jeg at det skal bli ekstra godt å bare slappe av og ta det med ro. Denne helgen kommer til å bli nokså hektisk, og det blir mer enn nok å henge fingrene i kan man si, så avslapping blir det ikke før etter barna er lagt. Siden Thomas har tatt et valg om forlater oss, så betyr det at jeg har ansvaret for barna alene denne helgen igjen også, med full storm ute så blir det nok en lang helg foran oss – siden vi må holde oss inne. Derfor er det også litt ekstra viktig for meg at jeg får en kjempefin helg sammen med barna alene, litt jente tid gjør bare godt noen ganger.

Litt nye forandringer har skjedd siden sist på stuen, noe som jeg gleder meg til og vise dere! Nå føler jeg at stuen har blitt komplett igjen, og jeg håper dere synes det samme! Ønsker dere en fin lørdag, kanskje har stormen kommet hos dere også?

Advertisements

Leave a Reply