SLIK FÅR DU STILEN PÅ BUDSJETT

Innlegget inneholder annonselenker

 

I dag skal jeg komme med et lite tips til deg, som handler om: slik får du stilen på budsjett. Dette er for å hjelpe andre til å finne noen billigere alternativer, som ikke ønsker å innrede hjemmet for flere tusen – men å kunne finne et budsjett som passer for nettopp deg! Alle har ulike stiler i sitt hjem, og her finnes det mange alternativer til å innrede stuen slik som meg – bare på en litt billigere måte! Dette er noe som jeg håper dere kommer til å like.

Alle vet at jeg har en stor lidenskap for Millemoi, og for noen kan dette være et merke som mange ikke kanskje har råd til, og som står mer enn gjerne høyt på ønskelisten – med mange flotte puter i farger og fasonger. Men fortvil ikke, jeg har funnet frem til Jotex som har et stort utvalg til mange flotte putetrekk i forskjellige priser og som garantert i kvalitet også som du finner HER – likevel synes jeg den billigere varianten er veldig fin også!

 

HER / HER / HER

Her kan du piffe opp sofaen din med puter i forskjellige mønster og farger, sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former og størrelser for en personlig og unik innredningstil.

 

HER

Dette lekre rustikk sofabordet i industriell stil får du hos Jotex. Grov bordplate i mangotre som går i varme toner. Materiale: Tre og metall. Ett eller to slike vil garantert «pimpe» opp en stor eller liten sofakrok. Størrelse 46×76 cm og link til bordet finner du under her.

HER

Gardiner som også er et godt alternativ er disse :

Luksuriøs gardin i tung fløyel med vakker glans som gir rommet en myk følelse finner du HER

Sofaen vi har heter for Porto og er fra Home&cottage. Dette er en sofa med mange muligheter med ulike deler som kan settes sammen i mange kombinasjoner. Modulene kan også plasseres frittstående. Trekkene er avtagbare og kan renses. Prisen kan variere fra hvordan du ønsker sofaen skal være. Home&cottage har virkelig et fantastisk service.

Klassisk putetrekk i bomull i en fin blå farge får du hos Jotex, til en fin pris. De har et lekkert utvalg der som du fnner HER , og du kan skape deg en flott hjem med et budsjett som passer for nettopp deg! Nå får du også 10% rabatt på en ordre, dette gjelder også tepper og møbler!

Håper du likte innlegget og er klar for å shoppe litt høstnytt for høsten fra Jotex! 🙂

Advertisements

Leave a Reply