DET STORE HØSTSALGET HAR STARTET

Inneholder annonselenker

Det er fortsatt 3 uker igjen av Oktober, men Boozt starter likevel høstsalget nå og det er helt perfekt ettersom vi står for en lang vinter som kommer snart. Her finner du både treningsklær, ull og ytterjakker på tilbud.

Du finner en rekke spreke varer til så mye som 30 prosent avslag, masse fint fra mine favoritter som er Kari Traa, her er en smakebit på hva du kan vente deg denne høsten og vinteren, og mer finner du HER.

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

Nå som det er salg så lønner det seg å handle inn noe nytt til treningsgarderoben allerede nå! På dette salget finner du nemlig masse nytt og fresht treningstøy og gode treningssko også! Det lønner seg alltid å være rask, for det beste ryker først.

Mine tips til dere er hva du kan ha på deg for en løpeøkt i minusgrader, og mitt tips er foret løpebukse, godt undertøy, hansker og en jakke som tar imot for kald vind. Alt dette finner du på salget HER. Ha gjerne en overtrekksbukse utenpå buksen som er foret også, og det beste av alt de gode ull sokkene, luene eller pannebåndene fra Kari Traa. Sikre deg de beste tilbudene HER . 😊

 

Reklamer

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s