DET KOM SOM ET LITE SJOKK

God morgen fine lesere! I dag våknet vi opp til 23 varme grader her på møre, midt i Oktober. Det er første gang på lenge jeg har våknet opp til sommer og høst på en og samme tid. Da jeg gikk ut av døren så skal jeg innrømme at det kom som et lite sjokk, det var utrolig deilig og kjenne på den gode varmen i luften med litt fønvind i tillegg – selv om jeg egentlig er mer klar for både høst og vinter nå!

Nå sitter jeg og nyter en te kopp mens jeg hører lyden av barne tv i bakgrunnen. Jeg har faktisk hatt en god start på dagen, der jeg har fått bakt tre grovbrød som står i ovnen nå og gjør seg ferdig, en bedre frokost kan man faktisk ikke få! Hjemmebakt er ofte det beste. Det finnes ikke noe bedre med en rolig og stille start på søndagen, helt perfekt faktisk.

Ha en strålende søndag da dere, til tross for det nydelig været som vi har i dag. For det må nytes før det snur!

Advertisements

Leave a Reply