JEG VIL IKKE AT DET SKAL TA SLUTT

God onsdag!

I dag er det endelig onsdag igjen og det er bare to dager til helg! Jeg er veldig motivert for en ny start på en ny uke. Jeg har som sakt overgått meg selv, huset står nesten på hodet og dette er noe jeg ikke klarer å sitte å se på, jeg har fått støvsuget underetasjen nede og ryddet der! Herregud så rotete det noen ganger blir i gangen nede når man er fire stykker, jeg har fått vasket badet, stue og kjøkken og ryddet barnerommet!

Vårt neste prosjekt er å bygge ut innganspartiet sånn at vi får en større gang – siden vi trenger litt mere plass. Jeg gleder meg til å se hvor mye vi kommer til å få ut av plassen, jo større gang vi får jo bedre blir det tenker jeg! Når man bor i et hus som trenger oppussing fra starten av, så vil man nesten ikke at det skal ta slutt – når man får leke seg med tusenvis av ideer og tenke kreativt for å finne de perfekte løsningene som man ønsker å ha i hjemmet.

Dere kan tro jeg gleder meg til det skjer. Jeg rekner med at denne planen ikke skjer før om noen år, siden vi har mange andre prosjekter som kommer i første rekke, men når det skjer – så kommer det til å bli så utrolig deilig! Det skal virkelig bli en fryd å endelig få på plass et nytt inngangsparti, og bygge på! Nå som det er mørkt både morgen og kveld, så er det ikke noe som er koseligere enn å få pyntet opp lyktene ute med litt kongler og tente lys. Jeg liker at det skal være koselig ved inngangspartiet også!

Advertisements

Leave a Reply