LITT KOS I HVERDAGEN

Hei og riktig god kveld til dere alle! Nå sitter jeg godt og avslappet i sofaen god og mett etter en deilig middag som bestod av noe så enkelt som taco. Det er nok en av helgens favoritter til oss alle her i huset, så det slår aldri feil. I dag kom mamma på besøk en tur igjen på overnatting, så nå har vi hatt noen kjempehyggelige timer sammen, vi har jo ikke sett hverandre på noen måneder nå og det er nesten for ille. Å sitte rundt ved middagsbordet er jo en av de koseligste samlingstundene vi har, det er jo så koselig å sitte og høre på alle tankene barna har og de lure ideene de kommer med – noen ganger kan man ikke noe annet enn å le. Jeg har allerede begynt årets første smak av jul, nemlig rudolf & nissen julebrus – den er helt klart den beste! Det må nesten få være lov og kose seg litt ekstra, for meg er julebrus litt kos i hverdagen, hvertfall nå i oktober og de neste to månedene.

Ha en deilig kveld, fineste leserne ❤

Advertisements

Leave a Reply