GLEDE = SUKHI

Sponset

Sukhi er en sosialt virksomhet som selger håndlagde tepper fra Tyrkia, India, Nepal og Marokko. Sukhi betyr glede på nepalsk, og det er akkurart glede de ønsker å spre til sine kunder, og ikke minst til de dyktige håndverkere. Teppene lages på bestilling, slik at de kan skreddersys etter egne ønsker. Ønsket er at kundene skal få det de er ute etter, enten det er forskjellige fargekombinasjoner eller andre mønster. Her er det kun fantasien som setter en stopper!

Sukhi er opptatt av pris og grunnen er at de ønsker å gi sine kunder anledning til å glede seg over å eie et teppe laget av dyktige håndverkere. De ønsker at kundene  skal få et teppe de vil verdsette i mange år.

Ta deg en tur innom nettsiden deres, du finner mange flotte Sukhi tepper. Ønsker du deg heller bordbrikker, så kan du få de i samme serien men i størrelsen 20cm/15x20cm, slik som jeg har på bildene. Jeg har bordbrikkene som heter for Ashley – runde.Disse er naturlig og organisk, og vil passe perfekt inn over alt. De dype bruntonene vil bringe varme og komfort til rommet.

Sukhi er ikke bare opptatt av utseendet. De går i dybden, for å skape noe du vil verdsette. Kombinasjonen av materialer, teknikker og tradisjoner fører til et spesielt teppe. Teppene eller bordbrikkene vil bli håndlaget i Nepal, noe som kommer til å ta ca. 3 uker etter at bestillingene har kommet inn. Sukhis mål er ganske enkelt, de ønsker å levere håndlagede tepper og bordbrikker av meget høy kvalitet.

Teppene de lager blir først laget etter at de er bestilt. Derfor er det veldig enkelt å tilpasse dem. Fortell oss hvordan du vil ha teppet ditt! Har du lurt på hvordan de velger navn på teppene? De oppkaller dem etter teppemakerne som lager dem!

De jobber også direkte med håndverkerne som lager teppene, og det gjør at de kan holde prisene lave – siden de ikke har  utgifter til lager, fysiske butikker eller mellommenn å forholde oss til. Bare vakre tepper.

Vi synes de dyktige håndverkerne som lager Sukhi-tepper fortjener bra lønn og gode arbeidsforhold. Når du kjøper fra oss, får du et vakkert teppe og kan være sikker på at teppemakeren som laget det blir behandlet rettferdig. Du bidrar til å støtte bærekraftig utvikling i lokalsamfunn.

Sukhi har et ønske om å dele sine håndlagde, skreddersydde tepper med nye følgere og håper at nettopp du vil like dem like godt sånn som jeg gjør. De sørger for å gi deg et resultat som du bare vil elske.

Advertisements

Leave a Reply