PAMPASGRESS

Hei.

For noen uker siden fikk jeg sikret meg de superpopulære pampasgressene. Jeg har sjelden sett noe som har tatt av så rask, med sine høye staselige aks, har den i år blitt manges favoritt. Det er utrolig å se hvordan pampasgress har tatt fullstendig av denne høsten, og det er vel kanskje ikke så rart for disse vakre stråene er utrolig dekorative og kan brukes til det meste. Da jeg først oppdaget de igjennom instagram, så tok jeg turen innom blomster forhandleren som holder til like ved her jeg bor, da pleier jeg og ta turen innom dit spesielt når det kommer blomster med snitt. Jeg elsker ting utenom det vanlige, og da er det plutselig en god unnskyldning for å dra innom der. Pampasgress kan du ha glede av svært lenge, med de er det fint og dekorere et fint høstbord med.

Fortsatt fin onsdag.

Fortsatt fin onsdag.

Advertisements

Leave a Reply