SORT KERAMIKK

De siste dagene har det vært litt deilig med regnvær, så lenge man holder seg inne så klart! Jeg har jo uansett fått gått meg en liten gå tur til barnehagen og hjem, og det var mer enn nok med det regnet som var ute da, det har visst seg fra sin verste side, haha! Det er sjeldent det er oppholdsvær når jeg skal ta meg en liten gå tur, typisk min uflaks! Da gir dette været meg en liten dose kose seg inne stemning, og sånn er det vel hos de fleste?

Som de fleste sikkert vet, så liker jeg store ting i interiøret, store, kraftige og tunge ting er det som passer seg best inn i hjemmet vårt. Nå har jeg ventet i tre hele lange uker, på en samling av sort keramikk krukker som jeg endelig fikk handlet her i bygda! Dette var jo så klart en bestillingsvare, så da ventet jeg med glede på disse. Jeg er ikke så veldig glad i de små tingene, jo større ting er jo bedre er det – og så klart tøffere. De tingene jeg liker å ha fremme, de plasserer jeg sammen i en liten “gruppe” for å skape en helhet. Mitt tips til deg er å ha minst mulig fremme, så slipper det å bli så rotete og uoversiktlig.

Ha en fin dag, vi skrives!

Advertisements

Leave a Reply