SLIPPET UT EN NY KOLLEKSJON

Inneholder annonselenker

Nå kan idealofsweden presentere den fantastiske nye samlingen som er inspirert av verden, mote og interiør som er åpenbart det nye temaet i denne samlingen! Hvem av dem er favoritten din? Bruk koden: TAKE20 HER for å få 20% på ditt neste kjøp!

HER / HER / HER / HER / HER

 

PINK SUNSET

Dette drømmende dekselet er inspirert av de vakre soloppgangene i Marbella i Spania. Myke, babyrosa toner skaper et sofistikert og harmonisk design som vil legge en romantisk touch til garderoben din. Designet er rent, elegant og ikke minst slående. Forbered deg på å bli lagt merke til!

XS PINK SUNSET

 

CORAL LEAVES

“Coral Leaves” har bananblader på en korall-rosa bakgrunn, noe som gir et vakkert fargespill. Med sine eksotiske og tropiske vibber vil dette dekselet gi deg en bekymringsfri sommerfølelse hele året. “Coral Leaves” har et iøynefallende design og gir en touch av lekenhet til din look og stil.

 

XS CORAL LEAVES

 

MARBLE SHELLS

De siste sesongene har skjellene vært i motebildet innen smykker og tilbehør. “Marble Shells” er tolkningen av denne morsomme og variable trenden. Skjellene kombineres med morsomme marmortrykk i vakre og dempede toner. Gylne detaljer og subtilt skimmer med gullfarget logo skaper et solid og utsøkt design.

 

XS MARBLE SHELLS

MOROCCAN CARPET

Marokko har vært en kilde til inspirasjon både for mote- og interiørdesignere de siste årene. “Moroccan Carpet” er inspirert av det verdensberømte teppet Beni Ourain. Når det er svart vil de geometriske linjene vises på en sprø hvit bakgrunn. Designet er tidløst og vakker bohemsk, noe som gjør det allsidig nok for enhver anledning.

 

XS MOROCCAN CARPET

BLACK TO BASIC

“Black to Basics” tar deg tilbake til 90-tallet, siden trenden med logoer og merkevarer trykket på klær og tilbehør er tilbake. Denne tilbakevendende stilen er vist i flere kolleksjoner fra kjente internasjonale motehus og har inspirert oss. “Black to Basics” omfavner denne trenden med hvite bokstaver på en svart bakgrunn, noe som skaper en interessant kontrast og samtidig gir dekselet en elegant look.

 

BLACK TO BASICS

Siste sjanse å få opp til 60% på de mest populære klærne hos Bootz, HER kun i dag!

Advertisements

Leave a Reply