HADDE ALDRI TRODD JEG KOM TIL Å SI DET

Plutselig var det torsdag og Halloween 2018 er over! Hvordan feiret du gårsdagen? Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å si det, dette er en tradisjon som jeg aldri har brydd meg så mye om, og vi har aldri gjort noe særlig ut av denne markeringen hjemme hos oss. Om noen år så kommer jeg helt sikkert til å oppleve at barna i fremtiden ønsker å kle seg ut og være med på dette – og det skal de så klart få lov til. Halloween har blitt en trend, og det er vanskelig å overse dette selv om tradisjonen i seg selv ikke er for alle, og da er det godt at vi er forskjellige. Jeg husker selv at jeg var oppvokst med dette, og det var aldri noe jeg ønsket å være med på, så det har nok en del å si.

Tenk at nå har vi allerede kommet til november, og om bare tre uker starter jeg med julepyntingen, jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg! Jeg elsker julen og alt som hører med. Jeg har også store planer for årets dør krans, jeg liker den enkle varianten med kongler, det er det fineste jeg vet. Krans skal det uansett bli, enten om det er ekte eller falsk.

Ønsker dere en nydelig kveld videre.

Advertisements

Leave a Reply