EN TRADISJON FOR HVERT ÅR

God kveld. I dag fant vi frem julegleden og pyntet jentene med månetoppen kjolene fra filmen Amalies jul, jeg gjorde de klare for fotoshoot som vi fikk gjennomført i dag. Denne gangen ville jeg ha noe som ga en følelse av ordentlig jul. Hvert år har jeg laget en tradisjon der vi skal ta julebilder i begynnelsen av November, og dette er noe jeg gleder meg til hvert år! Det er fine minner og se tilbake på, og så synes jeg det hjelper å gå til en fast fotograf som kjenner til barna – det hjelper virkelig mye! Nå ser jeg virkelig frem til å se prøvebildene, vi fikk noen fine bilder som kan brukes til julekort i en helt annen setning fra tidligere!

Resten av kvelden har vi planer om å gjøre ingenting. Det er godt med sånne kvelder der hele familien er hjemme, barna leker og koser seg i lag (uten og krangle) og livet er helt fantastisk.

Ønsker dere fortsatt en fin kveld, vi skrives!

Advertisements

Leave a Reply