UTEBELYSNING SOM SKAPER LUN STEMNING

Annonse

Trysil utelampe hvit opp/ned finner du HER.

I årstiden vi er inne i nå er det mørkt, veldig mørkt. Det er derfor ekstra hyggelig å lyse opp hjemmet med rett utelys. Ikke bare lyser du opp hjemmet ditt, men det blir også veldig lun stemning som gir en klar og stemningfull utebelysning. Dette gjør at vi kan sitte lenger ute, og som også lyser opp resten av ute området.

Elhandel.no er et nettsted hvor man kan få kjøpt det aller meste innen profesjonelt elektromateriell og verktøy. De er i dag 10 ansatte. Snorre, Odd Jonas, Fredrik, Øyvind, Georg, Martin, Glenn, Øystein, Bengt og Isabelle ønsker deg velkommen til nettbutikken.

Dovre utelampe får du i fargen sort som du finner HER og i fargen hvit som du finner HER.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utebelysningen kan plasseres både på vegg og i tak, og finnes med halogen og LED som lyskilde. Utelampene fås i ulike utforminger – fra det stilrene moderne designet til det klassiske designet med utsmykking. Ønsker man en aldri så liten stjernehimmel ved inngangspartiet kan man installere downlights. Disse er innfellbare og fås i ulike farger og finnes både med og uten LED som lyskilde. LED-utelamper er svært energieffektive og har derfor en lang levetid i tillegg til at de avgir lite varme.

Oslo utelampe veggskjold sort finner du HER og i hvit HER.

Oslo utelampe vegg rund sort finner du HER og i fargen hvit finner du HER.

Inngangspartiet er alltid det første gjestene ser, så hvorfor ikke ønske de skikkelig velkommen med flott utendørsbelysning. Her finner du mange ulike materialer og stiler, så enten du liker det klassiske eller mer rustikke bør du finne en lykt etter din smak. Vi har også flere lykter i rustfritt stål som trygt kan stå utendørs. Hos Elhandel er utvalget enormt og man finner noe for en hver stil og et hvert hjem.

Ta deg en tur innom nettsiden og klikk deg hjem en flott utelampe, som du kan pynte opp uteplassen med!

Advertisements

Leave a Reply