DET BLE HELT PERFEKT

En fantastisk feiring av bursdagen til Ane er overstått! Hele denne uken har jeg holdt på og forberede meg til selskapet med alt fra innkjøp og dekorering. Bursdagsbarnet selv har også vært stolt og ble veldig glad for alle gavene hun fikk. Det har nemlig vært stor stas å ha Vaiana bursdag! Her kommer noen bilder av kakebordet.

Jeg ble veldig fornøyd med kaken i år, og ikke minst pynten jeg har fått tak i selv – om det er lov og si. Det er ikke alltid like enkelt og få til en tema kake som ser ok ut! All ære og skryt til hun som laget denne, jeg blir nok en fast kunde for hvert år og hver bursdag som blir, haha!

I år så ble det bløtkake med to etasjer med jordbær fyll. Her ble det også brukt to forskjellige blå farger som skulle være havet, og på toppen ble det strødd kjeks som skulle være havstrand. Kjeksen rundt skulle være assosiasjoner til båten til Vaiana, som ble en fin detalj – som igjen gjorde kaken helt perfekt.

Jeg er kjempe fornøyd nok en gang med kakebordet. Kakene smaker like godt som de ser ut, og vi har koset oss med restene her hjemme i dag! Kaken er akkurat etter mine ønsker og tanker!

Ha en fin dag videre!

Advertisements

Leave a Reply