DET TOK JO HELT AV

Hei og god morgen! Jeg ville bare stikke innom og takke for alle de koselige gratulasjonene ved Anes fire års dag, det var kjempe gøy å se all den responsen hun fikk, det tok jo helt av. Til helgen blir den en ny feiring igjen som vi gleder oss til. Jeg vil bare vise dere litt av forberedelser til den store dagen som var, fargekombinasjonen var så klart blått – en farge som Ane er veldig glad i, og da fikk hun den fargen som hun selv ønsket på bursdagen sin. Jeg har lært at når det kommer til Ane og den alderen som hun er i nå, så er det ikke bare min mening som betyr noe lenger, nå er hun fire år og har ønsker og tanker selv på hvordan hun vil ha det. Hun har blitt ei lita og bestemt frøken (akkurrat som mora si, haha) Bursdagen ble vellykket og ble feiret sammen med familien, gleder meg til og vise dere enda flere bilder. Dagens tema for bursdagen ble så klart Vaiana, super skjønt tema til en liten jente.

Jeg har allerede planlagt Amalie sin bursdag som er i januar, temaet er bestemt og jeg gleder meg til å vise dere mer når tiden nærmer seg!

 

Advertisements

Leave a Reply