ALT FOR JULENS TRADISJONER

Inneholder annonselenker

Nå som julen nærmer seg, så gleder jeg meg veldig mye til å starte julepyntingen her hjemme. Nå er det bare en måned igjen til første advent og vi går inn i en tid som jeg er veldig glad i. Om bare noen uker starter jeg allerede smått med å ta frem årets julepynt. Jeg har satt sammen noen favoritter som jeg har valgt meg ut fra jotex.no – som jeg gjerne vil dere med dere.

Det å se folk pynte med lys i vinduene til jul er så koselig, her kommer mine favoritter som jeg liker. Stjerne på fot med svart tekstilledning er elegant å dekorere med i hjemmet.

HER / HER / HER

Svart er det nye røde og er årets utfordrer for deg som liker mer trend og mindre tradisjon. Litt svart blant julepynten setter prikken over J – EN!

HER / HER / HER / HER

Papir stjerne med lampesokkel er ikke bare fine og se på, men de er også årets nyhet. Du får de i to forskjellige størrelser og er helt magiske.

HER / HER / HER

Sjutakket julestjerne av farget papir med hvite linjer, er unik og lekkert for de som ønsker det enkelt.

HER / HER / HER

Hemmeligheten sitter i opphengingen snarere enn i belysningen. Skap magi ved hjelp av stjerner i ulike høyder og størrelser – jo flere, desto bedre!

Dette er bare noe av alt det lekre du kan få tak i hos Jotex nå til jul, sjekk ut utvalget HER av årets julepynt, og finn deg noen favoritter hos Jotex du også!

Advertisements

Leave a Reply