DE BESTE BLACK WEEK TILBUDENE

Reklame | Bangerhead, Campadre, Jotex, Boozt & Ideal of sweden

I år har det virkelig tatt helt av med Black Friday trenden og i morgen starter allerede Black Friday også! Jeg skal nå dele de beste Black week tilbudene, med noen av mine favoritt butikker med dere – med sinnsyke priser, så her gjelder det å få ut fingeren om du skal få tak i det du ønsker deg! Det som er få fint med dette tilbudet, er at du kan spare masse penger på julegaver eller andre ting som du har behov for. Her kommer det mange gode tilbud som du bør benytte deg av.

1. Bangerhead! Dette er en nettbutikk som har et stort utvalg av produkter, alt innen hudpleie og skjønnhet. Akkurat nå har de et gigantisk Black Week salg der de gir deg opp til 50% rabatt på gode produkter. Det salget finner du HER.

2. Campadre! Feirer en gigantisk Black Week med 70% rabatt på merkeklær, hjem og innredning, smykker og sko. Du får også 200,- kr å handle for, hvis du melder deg inn HER og gjennomfører ditt første kjøp.

3. Jotex! Black Week hos en av de fineste interiør butikker. Dette er en butikk for deg som elsker hjeminnredning, som ønsker inspirasjon og som gir deg gode priser på nyheter. I dag får du kun 20% rabatt på puter og pledd. Se hele deres Black Week supersalg HER.

4. Boozt! Er en av mine favoritt butikker. Hos de får du nemlig de fineste kjolene og de fineste klærne på markedet. Akkurart nå har de også et stort salg, der de gir deg over 25% rabatt på utvalgte produkter. De har også nye salg hver dag, og deres Black Week tilbud finner du HER.

5. Ideal Of sweden! Kjører fremdeles Black Week tilbudet opptil 50% rabatt. Nå kan du virkelig spare noen hundre lapper på alt tilbehør til telefonen din. Her kan du gjøre et skikkelig kupp! Se hele deres Black Week salg HER

Advertisements

Leave a Reply