EN GOD INVESTERING FOR OSS JENTER

Sponset

Nå om vinteren er det ekstra viktig å ta vare på håret sitt, og sette av tid til egen pleie. Kanskje du rett og slett skal unne deg en gave til deg selv, fordi du fortjener det? Jeg ville bare stikke innom og vise dere denne flotte hårføneren som jeg har fått i gave, Babyliss føner 2200W Pro Silence.

Denne hårføneren er opptil 50 % stillere enn en tradisjonell AC hårføner. Hårføneren er skånsom mot håret samtidig som den tørker raskt og effektivt. Da den er betydelig stillere enn en tradisjonell AC hårføner blir produktet et klart valg. Denne hårføneren er utstyrt med ionfunksjon som føner håret på en skånsom måte og statisk elektrisitet reduseres. Den tørker raskt – 110 km/h i vindhastighet og har en effekt på 2200W.

Lydnivået er kraftig redusert takket være en ny teknikk som gir ca 50 % lavere lyd enn en tradisjonell AC hårføner. Da produktet er utstyrt med AC motor har den fem ganger lenger levetid sammenlignet med en tradisjonell DC hårføner. Produktet har 6 hastigheter/temperaturer og er utstyrt med valg for kaldluft for fixering av frisyren. Smalt munnstykke på 6 mm inngår.

Jeg har blitt kjempeglad i produktene fra Babyliss. Har du lyst til og ta vare på håret ditt i vinter, så vil jeg anbefale deg og teste ut denne fantastiske hårføneren. Du finner den på salg HER til 759,- (Ordinær pris 799,-)

Advertisements

Leave a Reply