FOTMASKEN SOM GIR DEG SILKEMYKE FØTTER

Sponset

Noen ganger er det utrolig godt og bare kunne skjemme seg litt bort, med denne gode fotmasken som gir deg silkemyke og fine føtter. Nå om vinteren er det godt å pleie fotene sine, siden de blir mer utsatt med klamme vintersko, og tjukke sokker med lite lufting. Miqura fot masken er intensivt og gir raskt en gjenfuktende pedikyr for dine føtter i et steg. Jeg ble veldig positivt overrasket på hvor gode, og silkemyke føttene mine ble etter at jeg testet ut dette. Med Miquras patenterte 2-lager-teknologi kan du bevege deg fritt under tiden fotmasken virker.

Dette er et kjent problem for veldig mange, og jeg er en av de som sliter med tørre føtter nå om vinteren. Derfor vil jeg anbefale dette produktet videre til dere som sliter med det samme, om å teste ut dette. Masken reduserer på bare 20 minutter. Inneholder et serum med aktiva ingredienser, spesielt laget for tørre og trøtte føtter. Kan brukes 1-2 ganger i uken.

STEG FOR STEG

Vask føttene nøye., så starter du med og ta ut pakningen og klipper den fra hverandre. Plasser en fotmaske på vær fot. og bruk limstykket ved anklene for å tette. Du finner også en god forklaring med bilder på baksiden av pakningen.

 

Ta bort masken etter 10-15 minutter. Jeg avventet etter 20 minutter, der jeg satt og slappet av med en god serie på tv`en. Du behøver ikke å skylle føttene.

Og det beste av alt, SILKEMYKE OG GODE føtter! Hvem er det som ikke ønsker seg det? Bestill deg Miqura fotmaske HER. Du får en 5 pakning til kr 228,- (Ordinær pris kr 285,-)

Advertisements

Leave a Reply