JEG HAR GJORT DET IGJEN

Gjett hva? Nå til onsdagen har jeg hatt juletreet opp i ei ukes tid! Jepp, dere leste rett! I år begynte jeg litt tidligere da vi kjøpe oss et nytt juletre. For ja, jeg elsker julen og er veldig fornøyd med det nye treet vårt. Uansett, jeg har lest at det er mange som har planer om å overgå seg selv, når det kommer til julepynten i år – og det er jo veldig fint. Jeg har begynt og like det som er litt mer enklere, men synes så klart at rødt hører julen til.. noe jeg prøver og få litt mer av for hver jul som kommer. Selv om noen mener at det er veldig kjedelig med lite farger til julen, så mener jeg at det enkle er ofte det beste. For ja, det kan tenke seg at det er noen som mener at meg og farger kan være litt kjedelig, og da er det godt at man har forskjellige meninger – som igjen, smaken er som baken! Julen vil nok bli veldig grønn hos oss i år, for jul blir det uansett siden juletiden er så vakker!

Barnerommet derimot, har jeg pyntet ferdig med masse rødt – og jeg gleder meg til og vise dere hvor fint det har blitt.

Jada, jeg har lys på juletreet.. men som dere vet, så synes jeg alltid det er finest med uten!

Advertisements

Leave a Reply