DEBI FLÜGGE X IDEAL OF SWEDEN

Inneholder annonselenker

iDeal Of Sweden har nå kommet ut med en ny kolleksjon, som heter ideelt av sverige x debi flügge – og som passer godt til årstiden vi nå er i. Denne berømte globetrotter ‘s samling består av fire saker som tillater debi’ s fun-kjærlige personlighet og kjærlighet for reise til å skinne gjennom! Samlingen er et speilbilde av sin egen instagram og stil – håper du elsker det like mye som vi gjør!

Bær verden i dine lommer med et ekstraordinært design. Som navnet tilsier minner dette dekselet oss om et vintage kart. Det legger en interessant retro vibbe til enhver look og tilbyr masse stemning, uansett om du reiser rundt i verden eller bor på samme sted.

 

VINTAGE WORLD

Dette glitrende dekselet skinner like vakkert som en klar nattehimmel. De lyse stjernene skiller seg ut mot en mørk bakgrunn og gir designet en elegantstemning som er perfekt for sene kvelder og som passer perfekt med nesten ethvert festantrekk. Strekk deg mot stjernene med dette magiske dekselet!

 

SHINE BRIGHT

 

Et lunefullt deksel med hvite og røde hjerter mot en elegant svart bakgrunn. Det søte designet har litt attitude, takket være kombinasjonen med kontrastfarger. Det passer til de fleste anledninger og dekselet er perfekt sammen med jeans for en fin look på dagtid og går fint med en liten svart kjole på kvelden.

 

SPREAD THE LOVE

 

Det delikate designet Soft Blossom er pyntet med rosa epleblomster mot en skarp hvit bakgrunn. Den myke fargepaletten gir dekselet en feminin og eterisk følelse, som gjør den til det perfekte tilbehøret for å legge en romantisk touch til ethvert antrekk.

 

SOFT BLOSSOM

 

Historien bak denne samlinger er om den tyske influenseren og globetrotter @debiflue har over 1 million følgere på Instagram, der hun deler utrolige bilder fra reisene sine fra vakre steder over hele verden Vi elsker også den fantastiske garderoben hennes og livsstils-inspirasjon. Debi startet med blogging som en hobby i 2013 for å dele eventyrene sine med venner og familie, og følgerne har økt hele tiden siden den gang. Den berømte eventyrerens kolleksjon for iDeal Of Sweden inkluderer fire deksler som viser Debi sin morsomme og herlige personlighet og ikke minst kjærlighet for å reise!

Du finner alle de andre designene fra den ideelle x debi flügge kolleksjonen HER hos iDeal Of Sweden.

Advertisements

Leave a Reply