SNAKK OM JULEFØLELSE

Hei mandag!

Nå står det en ny uke for tur. Jeg sitter nå under pleddet, med ullgenser og selvfølgelig verdens beste ugg tøfler.. jeg kjøpte noen til meg selv for noen måneder siden, og har brukt de hver eneste dag siden november! Vet du ikke helt hva du skal gi i gave til besteforeldre, da kan jeg anbefale å kjøpe gode tøfler til de som nesten har alt. Jeg kjøpe selv et par til bestemoren min i fjor, og de ble hun kjempeglad for å få.

Snøen ligger fremdeles som et hvitt teppe utenfor, selv om det begynte og regne litt i går. Det var godt vi fikk en fin vinterdag i helgen, der vi benyttet muligheten til å kose oss utendørs .Vel, snømannen vår står like fint på plassen sin enda, og det skal bli spennende og se om han overlever desember. Nå har det blitt slafsete og vått, så jeg håper det kan bli litt kaldere igjen og vi kan få se snøen lave ned, og vi kan fortsette og nyte disse fine vinterdagene i desember.

Julen sniker seg innpå vaskerommet, her er det snakk om julefølelse! Flere enn meg som synes desember har gått fort til nå?Jeg tviholder på tiden og prøver å nyte dagene så godt jeg kan.

Ønsker dere en fin mandag!

Advertisements

Leave a Reply