GJØR UTEPLASSEN SOMMERKLAR

I samarbeid med Chilli.

Nå er dagene lange og lyse, og denne sommeren håper vi at vi får mange flotte, varme sommerdager til å nyte en iskrem i skyggen eller ligge i solen og nyte livet – mens vi planlegger å gjøre uteplassen sommerklar. Hos Chilli finner du mange paviljonger som vil gjøre sommeren din enda mer fullkommen. Nå er det også på tide å tenke uterom, for forhåpentligvis er det ikke lenge igjen til vi kan nyte våren og sommeren utendørs. Da er det også gøy å kunne skape nye rom i hagen, slik
at du skal få en ny uteplass som gir deg akkurat den følelsen du vil ha. Still den nye paviljongen et herlig sted med kveldssol og nyt sommerens lyse kvelder slik at du kan nyte utelivet gjennom sommeren enda mer ved hjelp av paviljongen.

Chilli har mange vakre paviljonger i flere ulike størrelser og varianter, du får også en paviljong med enkelt tak uten vegger, eller ønsker du deg kanskje en stor festpaviljong til sommerens ulike festligheter? Finn den paviljongene som passer akkurat din hage, slik at du kan nyte sommerdagene utendørs.

PERGOLA MED SAMMENLEGGBART TAK

Veil. pris: 5 995 kr, (Du sparer: 1500 kr) Pris nå: 4495 kr. Du finner den HER.

PAVILJONGPAKKE BERMUDA 3X4 M INKL. PAVILJONGVEGGER

Veil. pris: 4 595 kr. (Du sparer: 1400 kr) Pris nå: 3195 kr. Du finner den HER.

PAVILJONG BERMUDA RUND

Veil. pris: 4 195 kr (Du sparer 1200 kr) Pris nå: 2995 kr. Du finner den HER.

 

Har du ikke råd til å investere i en hagestue, da er paviljong en god investering som er verdt pengene. Den beskytter mot det stekende stolen og regnet, og som vil gi hagen din en følelse av luksus. Men selv til hverdags er en paviljong noe som kan komme til nytte og noe du kan kose deg med gjennom sommeren. Det er ikke så mye som skal til for å få et inspirerende og frodig uterom hvor du kan nyte sommeren. Og husk at du ikke trenger store plassen for å gjøre det hyggelig,om hvordan du kan gjøre uteplassen din klar for en ny sesong.

Advertisements

Leave a Reply