BLÅTT ER ALLTID FLOTT

Inneholder annonselenker

Ok. Din favorittfarge sier veldig mye om deg, og trenger ikke å være den du har på deg oftest, eller den fargen du innreder hjemmet ditt i eller den fargen du velger i klær. Det er den fargen som du sterkest følger deg knyttet til. Blått beskrives som en herlig farge som skaper en herlig og frisk stemning i hjemmet, og er det en farge jeg aldri går lei av så er det blått – siden det er den fargen jeg liker så godt.

Nå som det går mot sommer og varmere tider så liker jeg den fargen bare enda mer, blått passer inn til alle årstider hvertfall når det kommer til tilbehør og klær. Når man kommer til rett fargetone, så er blått en farge jeg aldri får nok av. Fargen blir også ofte oppfattet som en kjølig farge.

Du finner masse andre fine ting HER og HER – klikk deg inn å se 🙂

Passport cover / Øredobber (SØLV) / Lader / Håndveske / Lommebok deksel / Kortholder / Powerbank / Solbriller / Mobil deksel / Veske (SVART) / Klokke (HVIT)

 

Kjole / Sko / Lignende veske / Scrunchie / Solbriller / Armbånd

Nå får du også 25% på alt av hårtilbehør HER som passer akkurat din hårtype og styling best.

 

Advertisements

Leave a Reply